Tilbake til toppen
  /  Om oss

Om oss

Kunst & Kulturregnskap AS er et autorisert regnskapskontor med base i Oslo. Regnskapskontoret ble etablert i 2007 av Hans Petter Nagelstad, som er skatterådgiver, styrerådgiver, autorisert regnskapsfører og leder av flere selskaper med hovedfokus på kunstneres økonomi. Nagelstad er utdannet bedriftsøkonom, og har siden 1991 vært godkjent som autorisert regnskapsfører av Finanstilsynet. I 2016 startet datteren Marikken Nagelstad som regnskapssekretær, og er nå fast ansatt som regnskapsfører etter fullført økonomistudie med spesialisering innen regnskap.

Kunst & Kultur Regnskap AS ble i 2014 kontrollert av Finanstilsynet, og av Regnskap Norge i 2018 og har selvsagt fortsatt godkjenning og autorisasjon. Regnskapskontoret utfører tjenester i samarbeid med Skatt & Fradrag Kunstnere AS, som siden 1986 har tilbudt tjenester innen rådgivning, skatt, fradrag, regnskap og økonomi. Selskapene fungerer i dag som skatte- og regnskapsrådgivere for flere kunstnergrupper i Norge.

Dette tilsier at vi har lang og bred erfaring innen regnskapsføring og kan tilby deg en rekke ulike regnskapstjenester, både digitalt og tradisjonelt på papir. Vi står klare til å være ditt lokale regnskapskontor for alle tjenester innen regnskap i Norge. Ta kontakt med regnskapsfører hos oss på 950 26 188 eller send en e-post til post@kulturregnskap.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVEM KAN BENYTTE SEG AV TJENESTENE deres?

Alle kunstnere og kunstrelaterte næringsvirksomheter kan benytte seg av våre tjenester. Vi har bred kjennskap til lover, regler og forskrifter for bokføring av regnskap i Norge. Vi har lang erfaring innen regnskapsføring for skapende og utøvende kunstnere, og du bør derfor være blant denne kundegruppen. Du kan lese mer om dette her.

PS: Lurer du på hvorfor det er lurt å benytte seg av et regnskapskontor? Ta en titt på våre nyttige lenker her for oversikt over lover og forskrifter.

HVEM DRIVER KUNST & KULTURREGNSKAP AS?

Regnskapskontoret driftes av daglig leder, autorisert regnskapsfører og skatterådgiver Hans Petter Nagelstad (hp@nagelstad.as). Teamet bak Hans Petter består av autorisert regnskapsfører Rolf Jacobsen, regnskapsfører Vincent Ebbestad og regnskapsfører Marikken Nagelstad.