Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Årsregnskap

Årsregnskap

Årsregnskap Årsregnskap

Kunst & Kultur Regnskap AS fører regnskap for både store og små foretak, som selvsagt inkluderer årsregnskap og årsberetning om ønskelig. Hensikten med årsregnskapet er å vise foretakets bruk av midler i løpet av året og dets økonomiske situasjon. Et komplett årsregnskap består av resultatregnskap, balanse, noter, kontantstrømoppstilling (for store foretak) og revisjonsberetning (dersom revisjonspliktig).

Husk at årsregnskapet og eventuell årsberetning må leveres innen 31.juli eller 31.januar (avhengig av foretakets avslutningsdato) for å unngå forsinkelsesgebyr. Før innsending av årsregnskap må det også godkjennes av generalforsamlingen eller liknende, senest 6 måneder etter regnskapsårets slutt.

Ta kontakt med oss i dag for assistanse med årsregnskapet, årsberetningen og revisjonsberetningen. Vi bistår også med å sikre at årsregnskapet sendes til Regnskapsregisteret innen fristen. Ring oss på telefon 950 26 188 eller send en e-post til post@kulturregnskap.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVOR VIKTIG ER DET Å SENDE INN ÅRSREGNSKAP?

Noe du absolutt må være klar over når du skal starte og drive eget foretak er om det stilles krav til årsregnskap og årsberetning. Dersom du har et regnskapspliktig foretak er det ingen vei utenom – du må sørge for innsending av årsregnskap. Det kan være du har begrenset regnskapsplikt, og i noen tilfeller vil du kunne være fritatt. Har du et personlig enkeltpersonforetak er det kun behov for å levere skattemelding og næringsoppgave, ikke årsregnskap med noter. Husk at næringsoppgaven også må fylles ut helt riktig, i tillegg til at du må huske på å levere skattemeldingen innen fristen. Dette er noe vi kan bistå med.

Kan dere bistå med årsregnskapet og årsberetningen uansett selskapsform?

Ja, vi kan absolutt hjelpe deg og selskapet ditt med årsregnskapet, årsberetningen og revisjonsberetningen (sistnevnte kun ved behov). Ta kontakt med oss for mer informasjon.