Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Rådgivning og utarbeidelse av budsjett

Rådgivning og utarbeidelse av budsjett

RÅDGIVNING OG UTARBEIDELSE AV BUDSJETT

Uansett hva slags selskapsform du har valgt, vil det i de fleste tilfeller foreligge et stort behov for rådgivningstjenester både i oppstartsfasen og senere i prosessen. Da tenker vi spesielt på finansiell rådgivning. Det er mye å skulle holde styr på for å sikre god økonomistyring for et foretak, som blant annet å sette opp en økonomiplan og et årsbudsjett.

Det er mange fordeler med å sette særlig fokus på budsjettering, ettersom du for eksempel ved hjelp av budsjettoppfølgning vil kunne stille prognoser for året og holde bedre styr på inntekter og utgifter. Har du planer om å søke midler fra offentlige som til eksempel Kulturrådet, eller private instanser er det også viktig å være klar over at slike søknader gjerne krever at budsjett inkluderes. Mottar du i tillegg offentlige midler vil du være underlagt spesielle krav, som gjerne krever autorisert regnskapsfører og statsautorisert revisor.

Kunst & Kultur Regnskap AS har mulighet til å ikke bare gi deg rådgivning og praktisk informasjon, men vi kan også utarbeide budsjettet for deg. Vi hjelper med å stille prognoser, budsjettoppfølgning og generell økonomistyring. Vi kan også selvsagt bistå med rapportering, som da gjøres digitalt inn mot portalen Altinn på kundens vegne.

Vår økonomiske rådgiver og veileder har flere tiårs relevant erfaring og kompetanse for kvalitetssikring av ditt budsjett og dine utgifter. Ta kontakt med oss i dag for å bestille time eller for uforpliktende informasjon om hva vi kan gjøre for deg. Du kan nå oss på telefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@kulturregnskap.no.

Vi ser fram til å høre fra deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hva trenger jeg å huske på når jeg starter eget foretak?

Vi anbefaler å være tidlig ute med budsjetteringen. Sett opp en økonomiplan for å sikre optimal økonomistyring og sørg for regelmessig budsjettoppfølgning. Ta kontakt med oss for videre rådgivning og veiledning av regnskapsfører med flere tiårs relevant erfaring.